Heilag graut, franske hagar og barn døypte i øl – Skrift, arkeologi og botanikk som kjelder til matkultur i mellomalderen
dc.contributor.author | Sture, Maria | |
dc.contributor.author | Bauer, Egil Lindhart | |
dc.date.accessioned | 2021-04-07T13:54:13Z | |
dc.date.available | 2021-04-07T13:54:13Z | |
dc.date.created | 2018-01-28T13:05:39Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Primitive tider. 2017, 19 43-59. | |
dc.identifier.issn | 1501-0430 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2736697 | |
dc.language.iso | nno | |
dc.title | Heilag graut, franske hagar og barn døypte i øl – Skrift, arkeologi og botanikk som kjelder til matkultur i mellomalderen | |
dc.type | Peer reviewed | |
dc.type | Journal article | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 43-59 | |
dc.source.volume | 19 | |
dc.source.journal | Primitive tider | |
dc.identifier.cristin | 1553592 | |
cristin.unitcode | 7530,43,0,0 | |
cristin.unitname | Arkeologiavdelingen | |
cristin.ispublished | false | |
cristin.fulltext | original | |
cristin.qualitycode | 1 |