Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSture, Maria
dc.contributor.authorBauer, Egil Lindhart
dc.date.accessioned2021-04-07T13:54:13Z
dc.date.available2021-04-07T13:54:13Z
dc.date.created2018-01-28T13:05:39Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationPrimitive tider. 2017, 19 43-59.
dc.identifier.issn1501-0430
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2736697
dc.language.isonno
dc.titleHeilag graut, franske hagar og barn døypte i øl – Skrift, arkeologi og botanikk som kjelder til matkultur i mellomalderen
dc.typePeer reviewed
dc.typeJournal article
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber43-59
dc.source.volume19
dc.source.journalPrimitive tider
dc.identifier.cristin1553592
cristin.unitcode7530,43,0,0
cristin.unitnameArkeologiavdelingen
cristin.ispublishedfalse
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel